У СКЛАДУ СА ЕПИДЕМИОЛОШКИМ МЈЕРАМА И СКАЛИНАДА 2021

Новска скалинада 2021, у организацији Триатлон клуба X Херцег Нови биће одржана у недјељу, 28. фебруара, а старт из Градске луке Шквер је заказан за 10:30 сати.

Овогодишње издање све популарније трке степеништем од Шквера до Шпањоле биће органозовано у складу са епидемиолошким мјерама заштите од ширења корона вируса.

Како организатори наглашавају, обавезно је ношење маске и дезинфекција руку приликом преузимања стартног пакета, а након завршетка трке такмичар је обавезан дезинфиковати руке и ставити нову маску коју ће добити на циљу.

Довољне количине маски и дезинфекционих средстава биће доступне на локацијама приликом преузимања стартног пакета и у циљној зони. Дуже задржавање у циљној зони на тврђави Шпањола неће бити дозвољено. Додјела најбржим такмичарима ће бити обављена без публике, само уз присуство такмичара којима се уручују награде и представника медија.

Такмичар који не буде поштовао мјере или игнорисао упутства редара, биће дисквалификован.

Сви такмичари који заврше трку добијају финишер медаљу. Апсолутни побједници у мушкој и женској категорији добијају пехаре и медаље, друго и треће мјесто само медаље, поред тога медаље ће добити прво, друго и треће мјесто у старосним категоријама.

Пријаве je могуће обавити на линку: https://live.3hercegnovi.me/event/SK21/register За пријаве до 14. фебруара износ стартнине је 10 €, након тога износи 15 €. Пријаве су отворене до 21. фебруара.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here