У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ ДОДЈЕЛА ЕВРОПСКЕ ОМЛАДИНСКЕ КАРТИЦЕ БРУЦОШИМА

Бруцоши Универзитета Црне Горе студијске 2021/22. године ће од понедјељка, 4. октобра, у студентским службама 19 организационих јединица, моћи да преузму Европску омладинску картицу (European Youth Card EYCA) са којом могу да  користе преко 270 попуста у нашој земљи и преко 70 хиљада попуста у цијелој Европи.

Како је саопштено из Универзитета Црне Горе, за добар почетак студијске године, уз ову картицу, бруцоши ће моћи да учествују и у наградној игри коју је са компанијом Ловћен осигурање АД организовао пројектни тим Европске омладинске картице. Они ће уједно, 4, 5. и 6. октобра, за инфо пултовима у згради техничких факултета, као и на Економском и Правном факултету, информисати нове кориснике о свим бенефитима које пружа ова картица.

Пројекат Европске омладинске картице у Црној Гори имплементира Центар за омладинску едукацију уз подршку и покровитељство Управе за спорт и младе и Министарства просвјете, науке, културе и спорта, у име Владе Црне Црне Горе.

Универзитет Црне Горе је потписао Уговор о сарадњи на Програму Европске омладинске картице са Центром за омладинску едкацију.

Основне смјернице овог програма су јачање мобилности студената, њихова неформална едукација, боља информисаност, умрежавање са вршњацима на локалном, националном и европском нивоу, као и смањење незапослености младих у нашој земљи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here