У Херцег Новом уприличена модна ревија Ане Ковачевић

На тераси Градске кафане синоћ је одржана Summer sesion модна ревија. Бројна публика уживала је у промоцији моде и ауторског стваралаштва модне дизајнерке и власнице студија Аnеx Ане Ковачевић и креативног потенцијала њене ћерке, младе Елене Анастасију, ученице трећег разреда графичко дизајнерског смјера Средње мешовите школе „Иван Горан Ковачић“.

Традиционално, на ревијама Ане Ковачевић, све моделе носиле су Новљанке. Ревију је отворила колекција „Lily“ која је на сцени посутој латицама ружа представила одрживу моду за тинејџере, рађену примјеном техника рециклаже, редизајна и пренамјене већ постојећих комада гардеробе и текстила, што је својеврсна експресија личног стила Елене Анастасију. Ова колекција уједно је брисање граница између мушке и женске одјеће, одише духом младости, храбрости и стваралачке слободе.

Колекцију „Аnex“ љето 2023 Ане Ковачевић, сачињавали су модерни комади, широке лепршаве хаљине и панталоне, као и аксесоари, израђени од природних материјала, памука, лана и свиле у бојама Медитерана.

У програму су учествовали оперска пјевацица Јована Мустур Разњатовић и корепетитор професор клавира Дејан Кривокапић који су гласом и музиком оплеменили атмосферу на модном догађају који је најавио љето у Херцег Новом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here