У БОКЕЉСКОМ ДЕРБИЈУ НА СОЛИЛИМА МРЕЖЕ МИРОВАЛЕ

Након два одлагања, данас је у Игалу коначо одиграна заостала утакмица 18. кола Друге фудбалске лиге између Арсенала и Грбља.  Комшијски дерби двије екипе није  донио побједника а поред више обостраних шанси мреже су на „Солилима“ мировале.

Обје екипе су имале шансе. У првом дијелу утакмице Арсенал је имао прилику када је Аргентинац Хулијан Монтенегро, у 8. минуту шутирао тик поред лијеве стативе. Сличну прилику  исти играч имао је у 32. минуту. Између ове двије акције фудбалери Грбља су запријетили противнику у 27. минуту када је послије центаршута Ђорђа Стешевића, пред голом противника кратак био Павле Стојановић.

Слична игра и наизмјеничне шансе оба ривала и у другом полувремену. Стојановић је у 58. минуту одлично шутирао али лопта је прошла поред лијеве стативе гола Арсенала. У 64. минуту Јасмин Муховић је лоше шутирао и голман Грбља Елдин Бећић, лако је зауставио његову намјеру да погоди мрежу.

У 74. минуту Монтенегро је одлично шутирао али лопта је отишла преко пречке гола Грбља.  У 77. минуту Дарко Марковић је добро извео слободни ударац али голман Бећић је одлично интервенисао.  До краја, са појачаним одбранама, нападачки дио екипе је покушавао да промјени резултат али нису успјели и стекао се утисак да су ривали задовољни исходом комшијског дербија у којем су освојили  по бод.

Табела: Јединство 46, Арсенал 38, Бокељ 36, Младост ДГ 30, Игало 28, Ком 27, Беране 25, Грбаљ 15, Цетиње 13, ОФк Титоград 7 бодова.

Првенство у Другој фудбалској лиги наставља се у фебруару наредне године.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here