ТУРСКИ АВИО-ПРЕВОЗНИК УВЕШЋЕ НОВЕ ЛЕТОВЕ КА ТИВТУ

Туркиш Ерлајнс (Turkish Airlines) током наредне љетње сезоне планира да повећа операције широм земаља бивше Југославије, а компанија разматра и увођење четири седмична лета до Тивта, наводи портал EX-YU Aviation.  

Turkish Airlines планира да све главне градове региона опслужи са најмање два дневна лета, док ће услуге за одабрана одредишта премашити нивое прије пандемије. Овај авиопревозник сљедећег љета разматра и додавање своје девете тачке у бившој Југославији, преноси портал Boka news.

Туркиш Ерлајнс обављаће једанаест седмичних летова из свог чворишта до Дубровника, док авиопревозник разматра и увођење четири седмичне линије до Тивта, гдје би се директно такмичио с компанијом Ер Монтенегро, која одржава линију на сезонској љетној бази.

– Туркиш Ерлајнс тренутно лети у све главне градове у региону као што су Београд, Сарајево, Подгорица и Љубљана. Прије него што се одлучимо за увођење нове руте или повећање фреквенција унутар наше ​​мреже, наш тим стручњака спроводи низ студија и фокусирајући се на различите аспекте, узимајући у обзир перформансе наших постојећих дестинација. То ће такође имати одлучујућу улогу у ширењу наше мреже. Уз то, важно је водити рачуна о разним промјенама на тржишту, рекли су из компаније.

Почевши од 27. марта, ова авио-компанија планира да лети до Сарајева и Београда три пута дневно, свако јутро, послијеподне и навече. Kао резултат тога, компанија ће додати додатних седам седмичних ротација српској престоници и вратити своје фреквенције прије пандемије.

Осим тога, његова нискобуџетна јединица  Anаdоlu Jet, одржаваће два седмична лета из Анкаре за Београд, три седмичне линије од истанбулског аеродрома Сабиха Гоцкен до главног града Босне и Херцеговине, као и до једне дневне ротације из Анталије за Сарајево, која ће се наставити 4. маја.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here