Туристичка понуда Херцег Новог представљена на сајму у Загребу

Туристичка организација Херцег Нови представила је туристичку понуду на 11. Међународном сајму туризма у Загребу, од 18. до 20. јануара. На највећем туристичком сајму у Хрватској учествовало је више од 200 излагача из 14 земаља свијета.

Херцег Нови на овом сајму учествује већ трећу годину, а са овог тржишта протекле године реализовано је 30.000 ноћења.

Пажњу посјетилаца сајма привукла је презентација најутицијних хрватских травел инфлунесера на панел дискусији под називом “ Црна Гора атрактивна и приступачна дестинација” гдје су говорили Ива и Бранко Крчмар познатији као Путохоличари , као и Адриана Каруза – блог Крузови , који су на занимљив начин представили њихова искуства из Црне Горе, и љепоте наше земље. У оквиру наступа организована је и наградна игра, гдје су награде за Херцег Нови обезбиједили Портонови и Гарни хотел Олимпија, саопштено је из локалне Туристичке организације.

Организатор наступа за црногорске представнике ове године је била Туристичка организација Херцег Нови, а наступили су и Национална туристичка организација Црне Горе, Скијалишта Црне Горе као и локалне туристичке организације Тивта и Будве.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here