Тројка из блока- побједник Кравић

Традиционални спортско –хуманитарни турнир у брзом шутирању на кош, популарна “Тројка из блока “ по шести пут у организацији хуманитарне организације “Срби за Србе” чије је централа за Црну Гору у Херцег Новом, организована је синоћ на на Карачи.

На турниру су учествовала 253 такмичара, од којих је 61 погађао са половине терена. Побједник овог турнира је Михаило Кравић из Новог Сада који се налази на одмору код свог дједа свештеника Николе Тодоровића, други је Новљанин Љубиша Савић, а трећи Марко Петковић из Београда.

Уз помоћ кошаркашких радника из Херцег Новог и гостију , уз помоћ тројкаша од пет па до 85 године, уз добру забаву и спорт – прикупљено је знатна сума средстава.

Циљ и овог новог дружења на Карачи је прикупљање средстава за помоћ социјално угроженим породицама са четворо и више дјеце у Херцег Новом и Црној Гори.

-Задовољна сам одзивом. Свако од пролазника могао је да учествује у такмичењу и да са својим добровољним прилогом буде дио помоћи за најсиромашније. Одзив је био више него задовољавајући 253 учесника пријавило се за такмичење , а симболична донација за пријаву износила је само 2 еура.

Неко је у пролазу убацио неки еуро у хуманитарну кутију, неко је послао СМС поруку на хуманитарни број, неко стигао и да на брзину убаци коју тројку – али нико није прошао Карачом, а да није застао и обратио пажњу на турнир који је одушевио све рекла је за наш портал Милијана Замбелић Милојевић предсједница хуманитарне организације “Срби за Србе” за Црну Гору.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here