Три медаље сјајног Виктора Јанчића у Београду

Виктор Јанчић (Фото: АК Сања)

Иако Херцег Нови нема атлетски клуб, чак ни атлетску стазу, прошле године блистали су атлетичари сениор Жељко Дабовић члан подгоричког АК Спарта и десетогодишњи Виктор Јанчић, који је у дресу АК Сања из Бара био успјешан на скоро свим такмичењима.

Недавно, на шестом Атлетском дворанском митингу будућих шампиона у Београду, који је организовао АК Партизан, Јанчић је у дициплини 150 метара за цицибане, са временом 23,63, оборио сопствени рекорд, који је и рекорд Црне Горе, и у конкуренцији 32 учесника био трећи. На стази дужине 50 метара, са временом 7,98, у конкуренцији 44 такмичара био је други и са новим личним рекордом освојио сребрну медаљу

Дан каснијне, на Новогодишњем митингу Црвене Звезде на 50 метара са временом 7,95 оборио је свој рекорд и у конкуренцији 66 дјечака освојио је треће мјесто и бронзану медаљу.

Резултатима овај талентовани млади атлетичар доприно је да његов клуб Сања постигне  запажене резултате на послењем атлетском митингу у прошлој години и најави велике како своје тако и могућности својих другара барског клуба.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here