Три медаље и два рекорда за талентованог Виктора Јанчића

Фото: Виктор Јанчић

Талентовани атлетичар, Новљанин Виктор Јанчић (2013. годиште), члан Атлетског клуба Сања из Бара, учествовао је током викенда на два међународна атлетска такмичења у Београду, оборио  државни рекорд Црне Горе и освојио три медаље.

Виктор иначе ради у Херцег Новом са тренером Милутином Говедарицом, до сада је четри пута проглашен за најуспјешнијег атлетичара за 2013. годиште али на ово такмичење је отишао без припреме пошто временске прилике нису дозвољавале да тренира.

На Међународном атлетском такмичењу VI митинг будућих шампиона Партизан, Виктор Јанчић је у дисциплини трчање на 150м оборио сопствени државни рекорд -23.63 и освојио треће мјесто од укупно 32 учесника. У дисциплини на 50 метара оборио је лични рекорд 7.98 и освојио друго мјесто од укупно 44 учесника

Само дан касније, у недељу 25. децембра, Виктор је на Новогодишњем митингу Црвена звезда, још једном оборио свој лични рекорд у дисциплини 50 метара, постављен само дан раније, и стазу истрчао за 7,95. Овог пута окитио се бронзом јер је заузео треће мјесто међу 66 учесника.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here