Репрезентација Црне Горе на припремама у Загребу

Ватерполо репрезентација Црне Горе од сутра до четвртка борави на дводневним припремама у Загребу на заједничке раду са прваком Европе селекцијом Хрватске.

Селектор домаћих Ивица Туцак умјесто припрема и турнира у Лујвсилу и Даласу у САД, опредијелио се за рад са селекцијом Црне Горе. Пред пут у главни град Хрватске Владимир Гојковић је саопштио списак од 18 играча. На списку су: Дарко Ђуровић, Илија Радовић голмани (Јадран),Мартин Гардашевић, Данило Радовић, Василије Радовић, Јован Вујовић (Јадран), Аљоша Мачић, Вук Драшковић, Ђорђије Станојевић, Марко Мршић (Приморац),Марко Милић (Катаро), Андрија Кораћ (Будва), Алекса Укропина,(Раднички Крагујевац), Душан Банићевић (Сабадељ), Мирослав Перковић (Нови Београд), Душан Матковић (Барселонета),Саво Ћетковић(Шабац) и Лука Муришић (Олимпик Ница).

Осим тренинга двије селекције у сриједу 28. децембра од 20:30 одиграће званичну утакмицу.

-Путујемо у Загреб на дводневне припреме са репрезентацијом Хрватске. Овај пут смо се одлучили за већи број играча из домаће лиге јер мислимо да су тим младим играчима неопходне припреме са тако јаким репрезентацијама. Надам се да имамо довољно квалитета да се представимо у правом свјетлу казао је пред пут Владимир Гојковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here