ТОРТА ЗА ОСМИЈЕХ ШТИЋЕНИКА ДЈЕЧИЈЕГ ДОМА

Омладински центар Херцег Нови и Дјечији дом „Младост“ и ове године организују хуманитарну акцију „Торта за осмијех“, у недјељу, 7. марта од 10 до 13 сати.

-Овогодишња манифестација биће другачије организована од досадашњих да би се испоштовале све препоручене епидемиолошке мјере, али циљ остаје исти – учинити да што више дјечјих осмијеха заблиста тог дана. Претходних 17 година, прве недјеље у марту, прикупљали смо торте за дјецу из Дјечијег дома „Младост“ и њима мамили осмијехе. Сваке године све више добрих људи се одазивало позиву и жељи да развесели оне којима је то потребно. Ове године је, још потребније исказати људскост и добру вољу јер – кад ако не сад. У време када је осмијеха мање него иначе још је важније сјетити се оних којима је теже него нама, поручили су из Омладинског центра Херцег Нови.
Позивамо све људе добре воље, појединце и представнике институција, предузећа и установа, да поново, 18. пут, буду разлог дјечијег осмијеха и донесу торту којом ће обрадовати малишане у Дому.

Објашњавају да ће торте преузимати на капији Дјечијег дома, како би биле испоштоване све прописане епидемиолошке мјере, у циљу заштите здравља дјеце.
-Наравно да ће нам недостајати традиционално дружење и изложба торти на какве смо навикли, али је најважније да осмијеха свакако буде. Покажимо и ове године, односно – нарочито ове године оно најбоље у нама, саопштили су из Омладинског центра Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here