Позив привредницима да учествују у акцији Новогодишњи излози причају најљепшу бајку

Туристичка организација Херцег Нови организује акцију украшавања новских излога у сусрет новогодишњим празницима. Планиране су и бројне новине приликом оцјењивања најљепше уређених излога у граду.

Ове године ће бити уведене и посебне категорије приликом избора најкреативније осликаних и украшених излога, а организоваће и избор најљепше уређених тераса кафића и ресторана, казала је за РТХН  Бојана Живковић из Туристичке огранизације Херцег Нови:

Бојана Живковић

– Туристичка организација и ове године припрема новогодишњу акцију избора најљепешег излога под називом „Новогодишњи излози причају најљепшу бајку“, у циљу што боље промоције града. Замишљено је да уређењем дођемо до што љепшег амбијента како  за грађане тако и за  све већи број туриста који посјећују наш град у том периоду, навела је Живковић.

Из Туристичке организације позивају власнике и закупце  кафића, ресторана, бутика, радњи и других  пословних објеката да се одазову акцији:

-Да својом креативношћу уреде излоге са новогодишњим мотивима и допринијели љепшем изгледу града и пријаве се. Предвиђене су вриједне награде, прва награда је 500 еура,за  друго мјесто 300 и треће 150 еура. Туристичка организација ће ангажовати и фотографа који ће направити професионалне фотографије излога. Имаћемо и посебну категорију избора најљепше уређеног излога на фејсбуку, најављује Живковић.

За избор најљепшег излога путем фејсбука, биће организовано гласање:

– То ће бити јавно гласање од 25. децембра до 27. децембра у поноћ, када ћемо изабрати и најљепшу фотографију, односно, најљепше уређен излог по оцјени наших посјетилаца.

Посебна награда иде и ресторанима и кафићима, који се пријаве на акцију и посебно уреде своје терасе, баште и стаклене површине.

Живковић очекује да ће акција бити успјешна, као и претходних година. Конкурс је отворен до 22. децембра.

Позивају заинтересоване да пријаве учешће и дођу у Туристичку организацију ХН или мејл адресе. Трочлана комисија ће бирати највредније и најкреативније привреднике.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here