ТО Херцег Нови представила понуду активног одмора на сајму у Штутгарту

Понуду активног туризма на специјализованом сајму „Fahrrad und WanderReisen” који је одржан, у периоду од 13-15. јануара, у Штутгарту, представила је ТО Херцег Нови. Наступ у Њемачкој организовала је Национална туристичка организација.

Сајам у Штутгарту превасходно је намијењен туристичкој понуди активног туризма који привлачи велики број посјетилаца и љубитеља ове врсте одмора, о чему најбоље говори податак да га је ове године  само током два дана викенда посјетило 70000 људи, саопштено је из ТО Херцег Нови.

Све популарнији „Fahrrad und WanderReisen” је дио познатог сајма ЦМТ 2024, једног од највећих свјетских смотри туризма који је у 2023. години посјетило преко 265 000 посјетилаца. ЦМТ у Штутгарту сваке године окупи више од 1600 излагача који представљају нове дестинације, земље, регије и градове за активни одмор и 1700 акредитованих новинара, који извјештавају о понудама из цијелога свијета.

Из ТО Херцег Нови подсјећају да је 2020. године Црна Гора као партнер сајма ЦМТ 2020, изазвала велико интересовање посјетилаца са њемачког говорног подручја, а слично је било и током овогодишњег представљања.

Посебно интересовање посјетилаца привукле су планинарске стазе и паркови природе, а представници Туристичке организације Херцег Нови су се потрудили да на прави начин прикажу љепоте ових значајних природних локалитета.

Поред НТО ЦГ, на сајму су учествовале ТО Жабљак, ТО Мојковац, Енеида Апартментс, ЈП Национални паркови, ТО Бар, ТО Херцег Нови, ТО Улцињ, Safari beach & camping – Montenegro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here