Тања Бокан најбоља одбојкашица за 2023. годину

Foto: occg.me

Прошлогодишњи капитен званичног првака Црне Горе, екипе Херцег Нови Татјана Тања Бокан,  изабрана је за најбољу одбојкашицу у домаћем првенству за 2023. годину .

Гласовима одбојкашких клубова, Управног одбора и тренерске организације, Одбојкашки савез Црне Горе изабрао је најбоље и најперспективније одбојкаше и одбојкашице, као и најбоље тренере у домаћем првенству за 2023. годину.

За најбољу одбојкашицу у домаћем првенству за 2023. годину изабрана је Татјана Бокан, која је у протеклој сезони бранила боје клуба Херцег Новог. Бокан је са новским тимом освојила дуплу круну у сезони 2022/2023, а изабрана је за МВП финалне утакмице Купа. Бокан, која сада игра у Египту, добила је 13 гласова, а у конкуренцији биле су још садашњи капитен Херцег Новог Мелиса Ценовић са два гласа  и Теодора Чавић (Галеб Бар ) са два гласа.

За најбољу одбојкашицу у иностранству изабрана је Мина Драговић, одбојкашица Јединства Стара Пазова, а у конкуренцији је била и Дијана Вуковић  која је прошле године играла за румунски Волунтари , а сада је чланица лидера првенства екипе Херцег Нови.

Термин и мјесто уручења признања најбољима и најперспективнијима биће објављени накнадно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here