Такмичари Слађана Микулића освојили 17 медаља у Горажу

Каратисти Бијеле, Темпа (Игало) и Котор које као тренер води Слађан Микулић  на турниру у Горажду у конкуренцији преко 600 такмичара из 56 клубова из региона освојили су 17 медаља.

За екипу Бијеле прва мјеста и златне медаље освојили су Немања Микулић  у сениорској конкуренцији до 84 кг и Петар Микулић за узраст до 30 кг. Прво мјесто и златну медаљу за екипу Темпа освојио је  Лазар Катић у конкуренцији 8-9 година у категорији до 35 kg.

Друго мјесто и сребрну медаљу у екипи Бијеле освојио је Петар Микулић за узраст до 11 година у категорији до 35кг . За екипу  Темпа друга мјеста и сребрне медаље припале су Лазару Катићу за узраст 10 година у  категорији до 35kg и његовом брату Богославу за узраст до 11 година у конкуренцији до 40 kg.

Треће мјесто и бронзану медаљу из екипе Бијеле у Горажду освојио је кадет Вук Цимбаљевић у категорији д 57 килограма. Из екипе „Темпа“ трећи је био Богослав Катић за узраст до 12 година у категорији до 40 kg.

Слађан Микулић који је основао и тренира екипу Котора на овом такмичењу освојио је  са такмичарима новог клуба  Котор 9 медаља .

Прва мјеста и златне медаље су освојили: за узраст од 8-9 година : Борис Бубања у категорији до 25кг,  Миа Кривокапић у категорији до 26 кг, Никола Мазалица у категорији до 30 кг, Алекса Бјелановић  за узраст до 10 година у категорији  до 35 кг и Павле Кашћелан за узраст до 11 година у категорији до 35 килограма.

Друга мјеста и сребрне медаље припале су: Јовану Кашћелану за узраст 8-9 година у категорији до 25 kg, Мији Кривокапић у категорији до 32 kg  и Алекси Бјелановићу у категорији до 35 kg за узраст до 10 година.

Треће мјесто и бронзана медаља припала је Нађи Чавор у категорији до 26 kg за узраст 8-9 година.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here