Сутра наставак Сједнице локалног парламента

Редовна 17. Сједница локалног парламента, која је прекинута 28. децембра, биће настављена сутра, 31. јануара. Пред одборницима је још 15 тачака.

Како је за РТХН казао предсједник Скупштине Општине Херцег Нови, Иван Отовић, сједница ће почети расправом о програму и финасијском плану Туристичке организације Херцег Нови за 2024. годину.

– Поучен претходним искуством вјерујем да ће та тачка изазвати велику пажњу колега одборника. Више пута сам до сада истицао, да уколико постоје сумње да се нешто није радило у складу са законом у локалној Туристичкој организацији, особе које имају основане сумње су у законској обавези да то пријаве надлежним државним институцијама. Не смијемо да користимо позорницу скупштине за неке личне обрачуне, истакао је Отовић.

Подсјетио је и на остале тачке дневног дневног реда.

– Имамо планове и програме рада Комунално стамбеног предузећа, Чистоће, Паркинг сервиса, Агенције за изградњу и развој града, Агенције за газдовање градском луком Шквер, Агенције за развој и заштиту Орјена. Такође, давање сагласности на повећање цијена Чистоће, затим тачку избор и именовања, гдје би требали да бирамо нове чланове управних одбора у Паркинг сервису, у Водоводу и канализацији, као и потпредсједника Скупштине, објашњава Отовић.

Подсјећамо, 17. редовна сједница започета је 27. децембра прошле године, настављена дан касније, а затим прекинута након жучне расправе о предлогу одлуке о давању сагласности на одлуку о измјенама и допунама финансијског плана Туристичке организације Херцег Нови за 2023. годину, која је усвојена.

Сједницу од 10 сати преноси РТХН.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here