Сутра 12. редовна сједница СO Херцег Нови, Институт прва тачка дневног реда

Одборници локалног парламента сутра (1. март) ће одржати 12. редовну сједницу на чијем дневном реду је десет тачака, а прва ће бити Информација о стању у Институту за физикалну медицину, рехабилитацију и реуматологију „Др Симо Милошевић“ А.Д. Почетак је у 9:00 сати.

Одборници ће између осталог разматрати Информацију о статусу „Вектра Бока” АД, Предлогу Одлуке о измјенама Одлуке о правима и услугама из социјалне и дјечје заштите, Предлогу Одлуке о обиму и врсти допуштених радова на спољним дјеловима стамбене зграде и Предлог Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса- трафостанице “Шпањола”.

Поред тога, одборници ће расправљати и о Одлуци о измјени и допуни Одлуке о доношењу Програма привремених објеката на територији Општине Херцег Нови за период од 2019. до 2024. године, затим о Плану и програм рада за 2023. годину доо „Водовод и канализација” Херцег Нови, као и о Сагласности на Одлуку Одбора директора ДОО „Чистоћа” о продаји путем лицитације неупотребљивих основних средстава.

Одржавање 12. редовне сједнице СО Херцег Нови прво је било планирано 8. а потом и 21. фебруара, али су одгођене за сриједу, 1. март.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here