СТОНОТЕНИСЕРИ „НОВОГ“ УСПЈЕШНИ У НОВОМ САДУ

На интернационалном новогодишњем стонотениском турниру у Новом Саду млади такмичари екипе “Нови” постигли су запажене резултате, освојивши шест медаља.

Осмогодшњи Милан Вучетић, у врло јакој конкуренцији око 500 такмичара из региона, првог дана турнира у екипној конкуренцји у категорији до 10 година, у пару са шестогодишњим Максимом Пете из Темерина, освојио је друго мјесто и сребрену медаљу, а у финалу су изгубили од српско-румунског пара 2:1. И у појединачном такмичењу Милан Вучетић је наставио са одличним играма у кадетској конкуренцији до 10 година, гдје је освојио такође друго мјесто.

На овом такмичењу Јакша Кривокапић је својио је двије медаље; сребро за друго мјесто екипно, и бронзу за треће мјесто у појединачној конкуренцији.

Нови члан кадетске репрезентације Црне Горе Петар Радоњић, иначе најбољи млађи пионир Србије, на турниру у Новом Саду освојио је као члан екипе “Нови” прво мјесто и златну медаљу у екипној конкуренцији и треће мјесто и бронзану медаљу у појединачној конкуренцији. Радоњић чији су родитељи поријеклом из Црне Горе и живе у Подгорици, однедавно је држављанин Црне Горе и нови је адут селектора Саше Драгаша.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here