СРЕДСТВА ОД ДОЧЕКА ПРЕУСМЈЕРEНА НА ПОМОЋ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМА

Руководство Општине Херцег Нови донијело је одлуку да финансијска средства намијењена организацији дочека Нове године преусмјери на помоћ социјално угроженом становништву, саопштено је из локалне управе.

Такође, упућен је и захтјев свим привредницима Херцег Новог како би подржали акцију набавке поклон-пакета хране у виду основних животних намирница за породице у тешкој материјалној ситуацији.

– Циљ је обезбиједити средства за помоћ између 300 и 400 породица у нашем граду, те да им на овај начин пожелимо здраву, успјешну и бољу Нову годину – наведено је у саопштењу.

Привредници који желе помоћи да суграђанима буду обезбијеђени поклон-пакети хране, могу средства могу уплатити на жиро рачун бр.: 530-20200-38 код НЛБ банке (сврха уплате: донација за социјално угрожене). За донације у храни, основне животне намирнице и средства за хигијену контакт тел: 069/499-817.

Општина Херцег Нови и ове године наставља са добро праксом – од 27. до 29. децембра око 2000 поклон пакетића биће подијељено ученицима основних школа и организацијама које воде бригу о дјеци са посебним потребама.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here