СПОРТСКИ ЦЕНТАР ИГАЛО ДОМАЋИН ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА У ТЕНИСУ ЗА НОВИНАРЕ

Европско првенство у тенису за новинаре биће одржано у Херцег Новом од 29. маја до 5. јуна. Одлука је донијета у Лошињу гдје су представљени капацитети Спортског центра и хотела Плеј, као и осталих туристичких садржаја у близини којима располаже Херцег Нови.

Према ријечима иницијатора организације ове спортске смотре у нашем граду Драгана Дада Милетића, конкуренција међу потенцијалним домаћинима била је велика.

– Као делегат, одржао сам посебне састанке са делегатима свих земаља. На тајном гласању наша понуда, коју су приремили маркетинг менаџери Спортског центра, је изабрана. Одлуку смо добили уз честитку да је Херцег Нови добио организацију Европског првенства за новинаре – наводи он.

Милетић истиче да је веома поносан, те да је овај догађај велика ствар за развој и промоцију туризма.

– Док ми шаљемо наше представнике по разним сајмовима туризима, овога пута сви ти новинари доћи ће код нас у Херцег Нови. Имамо чиме да их одушевимо, морем, обалом, Мамулом, Његошевим маузолејом. Имаће о чему да пишу сваки дан, да извјештавају о нашим љепотама. Надам се да ће то имати вишеструку корист по туризам од сљедеће, па у наредним годинама – сматра Милетић.

Учесници сами плаћају смјештај. Турнир ће трајати три дана, а након тога организатори имају четири дана оставе што бољи утисак.

Велику подршку организацији пружила је Општина Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here