Списак сениора за припреме пред Свјетско ватерполо првенство

Ватерполо репрезентација Црне Горе у понедјељак 9. маја званично почиње припреме за Свјетско првенство. Први дио одрадиће на Шкверу, а затим ће се преселити у Никшић.

Селектор Владимир Гојковић објавио је списак репрезентативаца и потенцијалних репрезентативаца из домаћих клубова. Из Јадрана на списку су: Димитрије Обрадовић, Дарко Ђуровић, Лука Муришић, Мартин Гардашевић, Данило Радовић, Урош Вучуровић, Јован Вујовић, Марко Петковић и Василије Радовић.

Из Примораца: Аљоша Мачић, Вук Драшковић, Ален Исљамовић, Ђорђије Станојевић, Душан Матковић, Марко Мршић.

Из Будванске ривијере Андрија Кораћ и Катара Марко Милић.

Такође, познат је и списак играча 2003. годиште и млађи који се позивају на припреме са сениорском репрезентацијом, а који конкуришу за У19 селекцију коју у септембру очекује Европско првенство у Подгорици.

Из Јадрана су: Илија Радовић, Дамјан Вујичић, Матија Сладовић и Давид Стевовић. Из Приморца Петар Вујошевић и Драгољуб Ћетковић. Из Будванске ривијере: Никола Ивановић и Катара. Млађан Гопчевић

Са играчима ће поред селектора Владимира Гојковића, радити и тренери: Милош Шћепановић, Миодраг Матковић, Зоран Ивановски, Видо Ломпар, Милан Ћировић и Миодраг Мировић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here