Солистички концерт Кристине Миљеновић у Котору

Солистички концерт гитаристкиње Кристине Миљеновић, биће одржан 31.маја у 20 сати у цркви Св. Духа у Котору.

На репертоару биће композиције: Баха, Ђулијанија, Мерца, Лобосa и Браувера. У току програма биће и гост изненађења.

Подсјећамо, Кристина је са 13 година имала први солистички концерт. На 47. музичком фестивалу младих Црне Горе, који je одржан средином маја, Кристина је убедљиво освојила прву награду са 99 бодова и тако била побједница у гитари.

Фирма карбонских куфера за све инструменте „ACCORD CASE“  из Хрватске, поклонила је Кристини вредан карбонски куфер за гитару. Кристина као заштитно лице рекламираће ову фирму.

Иза себе има преко 25 награда, са свјетских, интернационалних и домаћих такмичења. Добитница је награде „Одличан 5“ из фонда за квалитет и таленте Министарства просвјете, науке, културе и спорта. Такође је и носилац стипендије за најбоље талентоване ученике Црне Горе.

Млада гитаристкиња била је у новембру једна од кандидата за додјелу престижне награде „21. новембар” посебно признање Општине Котор, које је највеће градско признање. За ово признање никад се нико од тинејџера није успио кандидовати.

Пред Нову годину из кабинета премијера Здравка Кривокапића добила је новчани поклон, Кристини је јако драго што су из врха препознали њен таленат. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here