СЛУЖБЕ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ И ИНСПЕКЦИЈСКОГ НАДЗОРА У НОВИМ ПРОСТОРИЈАМА

Службе комуналне полиције и за инспекцијски надзор од данас раде у новим -старим просторијама у приземљу зграде поште. Од данас поново је у функцији је и кол центар општине.

Замјеник начелника службе за инспекције послове Дарко Класић казао је да су током викенда завршили пресељење.

-Обје службе су се преселиле. Сада смо у старим просторијама у приземљу са западне стране зграде поште, гдје су некада биле просторије Телекома. У току је техничко спајање интернета и система 48 у оквиру Кол центра. Грађани могу да пријављују неправилности на број 19800. Током седмице  очекујемо завршетак техничких ствари, казао је Класић

В.д.начелник Зоран Бијелић истакао је да се службе ослањају једна на другу како би на адекватан начин одговорили на сваки захтјев и иницијативе грађана:

-Комунална полиција контролише комунални ред као што су одвођење атмосферских вода, депоновање отпада, чистоћу ,одлуке о такси превозу, мјерење нивоа буке и контролу рада угоститељских објеката. Сходно уредни Владе од прије неколико година контролу и санкционисање непрописног паркирања спроводи комуналан полиција. То је највећи проблем у граду. Највише у тој области имамо проблема и највише се људства одваја за те контроле, казао је Бијелић.

Законом о комуналној полицији је перописао да се на основу броја становника одређује број службеника. Како истиче Бијелић у нашем граду је предвиђено да има девет службеника.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here