Служба за инспекцијске послове за седам дана разматрала укупно 52 предмета

У оквиру система 48, Служби за инспекцијске послове Општине Херцег Нови, протекле седмице упућена су 22 од укупно 104 позива грађана. У истом периоду обрађено је 52 предмета, казао је за РТХН замјеник начелнице ове Службе Дарко Класић:

– Oд 8. до 15. априла  Call центар Херцег Нови у систему евидентирано је 104 телефонска позива на систем 48. У истом периоду  ова Служба разматрала је 52  предмета од чега их је највише било у области комуналног реда, 25 предмета. У стамбеној области било је 12 предмета, у области саобраћаја девет предмета. На зеленило и хортикултуру односило се шест предмета.

Фото: Служба за инспекцијске послове ОХН

Исписано је укупно седам прекршајних налога, од чега се на области саобраћаја односило пет прекршајних налога. У комуналној области било је пет прекршајних налога, за комунални ред исписана су  два прекршајна налога. Четири возила су премјештена  специјалним возилом „паук“  и исто толико је написано прекршајних налога, навео је Класић.

Активности припадника Службе за инспекцијске послове интензивно се настављају у наредном периоду:

– У наредних седам дана акценат ћемо ставити на постављање рекламних табли, паноа, на територији цијеле Општине Херцег Нови, дуж Јадранске магистрале и на локалним саобраћајницама, најавио је Класић.

Настављају се активности у циљу припреме туристичке сезоне, односно, контроле привремених објеката у зони морског добра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here