Служба за инспекцијске послове интензивираће контроле у комуналној области

Фото: Служба за инспекцијске послове ОХН

У Служби за инспекцијске послове  прошле седмице обавили су 49 контрола.

Према ријечима начелнице Службе за инспекцијске послове Марије Бошковић и даље је највише посла за инспекторе у областима комуналног реда, саобраћаја, хортикултуре, стамбене области.   

– У области комуналног реда обављене су 24 контроле. Инспектори су, такође, обавили 12 контрола из области саобраћаја, девет контрола је било из дјелатности зеленила и хортикултуре, док су имали и четири  активности из стамбене области.

Током ове седмице наставиће са редовним активностима и контролама  из надлежности Службе за инспекцијске послове Општине Херцег Нови. Посебно ће се позабавити контролом привремених објеката, односно, контролу обављања  угоститељских дјелатности, што се најчешће односи на угоститељске терасе. Инспектори ће наставити активности на контроли точења алкохола малољетним лицима у угоститељским објектима. Ове се контроле се обично обављају у касним вечерњим часовима. Наставља се и са контролом  превозника у друмском саобраћају, посједовања потребне документације. Такође, обављаће интензивне контроле одлагања отпада, односно, стварања нелегалних депонија са акцентом на Суторинско поље и друге активности.      

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here