Школски одбор и управа СМШ „Иван Горан Ковачић“ затражили хитан састанак са надлежним ресорима

Поводом учесталих мејлова пријетеће садржине послатих са различитих адреса на мејл школе, Школски одбор ЈУ СМШ „Иван Горан Ковачић“ Херцег Нови и директорица установе, Љиљана Карановић, траже хитан састанак Министарства просвјете, науке и иновација и Министарства унутрашњих послова.

Од 14. фебруара 2024. године, када је стигао први пријетећи мејл, па закључно са данашњим даном, 26. фебруаром, ученици и професори су на онлајн настави. Школски одбор и управа школе су урадили све из своје надлежности како би дјеца била безбједна, а све у сталној координацији са Центром безбједности Херцег Нови и Министарством просвјете, науке и иновација.

– Како је рјешавање овог проблема ван домашаја било кога од нас поједначно, позивамо оба министарства да на највишем нивоу нађу рјешење овакве ситуације и то под хитно – наведено је у заједничком саопштењу школе и Школског одбора ЈУ СМШ „Иван Горан Ковачић“.

У рјешавању овакве ситуације више него активни су припадници ЦБ Херцег Нови, а родитељи, професори и ученици врло стрпљиви.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here