Сједница Одбора за туризам, пољопривреду, екологију и просторно планирање сутра у Херцег Новом

Одбор за туризам, пољопривреду, екологију и просторно планирање одржаће сутра састанак на тему „Стање у саобраћајној инфраструктури Црне Горе у сусрет туристичкој сезони.

Предсједница Одбора Тамара Вујовић казала је да ријеч о тематском састанку и да су позвани представници Владе, министарстава, Управа и Општина са приморја.

-Тема је саобраћај и туризам, стање у саобраћајној инфраструктури, од граничних прелаза до јадранске магистрале до трајекта, све до пилотаже у Боки которској. Позвани су министар туризма и економског развоја Горан Ђуровић, присуствоваће Директори директората, државни секретар из министарства капиталних инвестиција, Управа поморске сигурности.

Херцег Нови, је све чешће одабран да буде домаћин сједницама одбора. Како истиче Вујовић, као посланица утиче на одабир тема, а уз сагласност осталих колега, лобира да се сједница, осим у Подгорици одржавају у неком другом граду.

-Херцег Нови је високо на агенди посланика. Нажалост опет испада као да није високо на агенди Владе, ако посматрамо неке последње одлуке, опет смо некако на зачељу и надам се да ће та слика да се промијени. Као посланик борим се да проблеми мог града буду видљиви и Подгорици.

Почетак сједнице је сутра у 11 сати у сали Скупштине Општине.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here