Сјајно дружење ватерполо малишана у Бијелој

На обновљеном базену у Бијелој у јединственом и заједничком раду младих ватерполиста рођених 2011 и млађе, уз дјецу из ВК Младост раде и гости из ВК Партизан, ВК Нови Београд и ВК Борац Бања Лука за 2011. и 2013. годиште.

Уз дружење, тренинге, игру, организован је турнир најмлађих ватерполиста из Београда и Бијеле, како би малишани стекли нове пријатеље, али и заједно са њима обиљежили почетак дружења на мору. У конкуренцији за 2011. годиште побједници су ватерполисти Партизана, док су за 2013. тријумфовали домаћини из ВК Бијела.

Како је за РТХН казао тренер Новог Београда Синиша Исаковић, резултат је у другом плану.

– Стигли смо код пријатеља у Бијелој да одиграмо што више пријатељских утакмица. Ми из Новог Београда предвидјели смо 14 тренинга, а у Херцег Нови стигло је нас 49. Лијепо је, уживамо – казао је он.

Слично размишља и Александар Павловић један од двојице тренера Партизана, који су стигли у Бијелу.

– Стигли смо да радимо али и да се купамо. Стекли смо велики број пријатеља. Партизан је овде стигао са 45 дјечака. Остајемо до уторка вече. Хвала управи Младости и њиховим родитељима на топлом пријему – истакао је он.

У име домаћина госте из Београда су поздравили предсједник клуба Веско Булајић предсједник Скупштине Никола Самарџић и чланица управе Милица Илић.

– Заједно са тренерима наших гостију у суботу вече организовали смо на нашем базену турнир и дружење и тиме показали и доказали намеру клуба да овај трофејни спорт приближи дјеци школског узраста и да у будућности из својих, као редова Партизана и Новог Београда, ствара нове шампионе. Било је лијепо. Побједила је Младост. Побједио  је ватерполо – поручила је у име управе клуба Младост Милица Илић.

Суботње дружење је увод у нови спектакл наредног викенда, када се у Бијело одржава четврти турнир ветерана „Ненад Желалић” у организацији ВК Ветерани Бијеле. Одмах иза тога стиже и турнир Купа Црне Горе за играче рођене 2010. године и млађе а домаћин је ВК Младост.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here