СИНДИК СУТРА ТРЧИ ПОСЉЕДЊУ ЕТАПУ ХУМАНИТАРНОГ МАРАТОНА

Сплитски маратонац Кристијан Синдик и његов тим трчаће сутра седму, уједно и посљедњу етапу акције “Златна врпца – 7 маратона у 7 дана”. Завршна рута започиње у Чилипима одакле се трчи кроз Груде до уласка у Црну Гору, након чега пут води даље преко Херцег Новог до коначног одредишта у Тивту.

Уз хуманитаран значај ове трке, Кристијан је хтио на овај начин повезати и два града за које је посебно везан – породичним поријеклом из Тивта и родом из Сплита у којем је акција и започела. На Дебелом бријегу Синдику и његовом тиму придружиће се чланови Триатлон клуба X Херцег Нови и Триатлон клуба Котор који ће претрчати посљедњу етапу трке до Тивта.

Очекивани долазак на циљ на градску риву Пине у Тивту је између 15 и 16 сати.

“Златна врпца – 7 маратона у 7 дана” је хуманитарно-спортска акција која се трчи на дионици између Сплита и Тивта у Црној Гори. Читава рута износи 295 километара те се састоји од седам дионица у којој свака поједина рута износи 42 км. Заинтересовани донатори могу куповати километре, а минимална цијена једног од њих је 100 куна или 15 еура. Средства се директно уплаћују на рачун Одјела дјечје онкологије КБЦ-а Сплит путем ИБАН-а ХР1424070003106794371, отвореног у ОТП банци д.д. Сплит.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here