СЕЛЕКЦИЈЕ ЦРНЕ ГОРЕ И СРБИЈЕ ОТВАРАЈУ НОВИ БАЗЕН У ТРЕБИЊУ

Foto: trebinjelive.info

Ватерполо утакмицом између репрезентација Србије и Црне Горе, у Требињу ће 25. априла бити отворен базен, најавио је градоначелник Миркo Ћурић, након обиласка објекта са представницима двије селекције и руководством ХЕТ-а.

Базен је изграђен одмах поред Олимпијског базена „Бање“ и сада чине један комплекс. Ћурић је рекао да је затворени базен импозантан објекат на понос свима у Требињу и Републици Српској, који задовољава све свјетске стандарде.

-Очекујемо и да већи ватерполо клубови обављају припреме у Требињу, а договорили смо и такмичења чији ћемо бити домаћини, навео је Ћурић.

Обиласку базена прируствовали су и предсједник ПВСЦГ Ђуро Марић и селектор Владимир Гојковић и Дејан Савић селектор репрезентације Србије.

-Ово је изузетан комплекс који пружа све услове за такмичења и припреме репрезентација и клубова. Драго ми је што ће Требиње бити ватерполо центар, селекције Србије и Црне Горе су ту да дају свој допринос, рекао је Марић.

Савић је рекао да је утакмица између Црне Горе и Србије изузетан догађај.

-То је велики догађај за Требиње, али и уопште за популаризацију овог спорта, који може бити база клубовима у окружењу, а којих има много, казао је Дејан Савић и истакао да је базен изграђен по свим стандардима и на високом нивоу, те да има изузетну сарадњу са Требињем.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here