САОПШТЕЊЕ: ГРУПА ГРАЂАНА „ГЛАС ЗА НАШ НОВИ“ НАЈАВИЛА УЧЕШЋЕ НА ИЗБОРИМА У ХН


У сусрет мајским локалним изборима у ХН активност је најавила група грађана „Глас за наш Нови“, наведено је у саопштењу које је потписао један од оснивача Илија Бачановић.
-Недавно регистрована Група грађана „Глас за наш Нови“ користи ову прилику да се представи широј новској јавности, тј вама чију подршку жели и очекује у наредном периоду. Покретачи и оснивачи „Гласа за наш Нови“ смо ми, ваши суграђани, слободоумни људи, различитих интересовања, образовања и година старости, које је повезала љубав према нашем граду. Повезала нас је између осталог и жеља да Новом вратимо стари сјај, онај по коме је некад био препознатљив.
Појединачно смо можда непознати широј новској јавности али ипак присутни на локалној политичкој сцени. Искрено опредијељени принципу очувања свих грађанских вриједности, своје дугогодишње опозиционо дјеловање заснивали смо искључиво на принципима:једнакости, солидарности и међусобног поштовања. Наша жеља да сачувамо Нови а државу нам Црну Гору ослободимо канџи ДПС политике напокон је остварена. Сада нам је циљ да енергију која је годинама расипана на политичку борбу усмјеримо за добробит и просперитет нашег града.
Побједом, која је стигла у августу, добили смо нову шансу. Имамо прилику да остваримо капацитете који су Новом деценијама ускраћивани. Наш град то заслужује. Он то може ако се његови грађани окрену себи. Оставимо иза себе страначка препуцавања, постизборне подјеле власти и омогућимо да се чује глас обичног грађанина ЦГ. „Глас за наш Нови“ једино томе и стреми, желимо да будемо и наш и ваш глас за Нови!
То јесте повод нашег удруживања. Темељ нашег програма базира се на само једном обећању: ЗАЛАГАЋЕМО СЕ ЗА НАШ НОВИ!Залагаћемо се за све „мале ствари“ које чине живот у Новом, оне од којих зависи наша свакодневица, које на наш живот имајумного већи утицај од свих догађања на дневно-политичкој сцени.
Драге Новљанке, драги Новљани, ако нам дате шансу, тврдимо да вас нећемо изневјерити. Увјерени смо да, уз вашу подршку, наш програм са окосницом на оном ЗАЛАГАЋЕМО СЕ у будућности можемо допуњавати и много јачим: МОЖЕМО, ХОЋЕМО И УРАДИЋЕМО ЗА НАШ НОВИ! Јер, Нови и његови грађани то заслужују, наведено је у саопштењу.

3 COMMENTS

  1. Је ли вас то ДПС поткупио да разбијате опозиционо јединство? Заборавили сте господо… Слога биће пораз врагу…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here