Санација пута на Жвињама

Представници Агенције за изградњу и развој града данас су обишли радове на Жвињама, гдје је у току санација критичних тачака на путној инфраструктури.

У овом селу јутрос је почело бетонирање дионице пута у дужини од 250 метара  и у радови ће бити завршени у наредна два дана, казао је Никола Самарџић из Агенције за изградњу и развој града.

-Вриједност радова је око 25 000 еура. Један дио средстава обезбиједила је Мјесна заједница Игало, а други Општина Херцег Нови. У доњем дијелу села  је асфалтиран дио пута прошле седмице у дужини од 230 метара. Вриједност и ових радова је била око 25 000 еура, казао је Самарџић.

Радови су, како је истакао Самарџић, одрађени на захтијев грађана.

-Добили смо њихов захтијев, изашли на терен и сада је у току санација тих критичних тачка. Очекујемо у наредном периоду обићи још једном и констатовати шта је неопходно урадити у овом дијелу града. У последњем периоду због експанзије градње и путем пролазе камино велике носивости , па долази до оштећења пута. Ми смо одмах реаговали и одмах ударне тачке санирали, казао је Самарџић.

Радове изводи фирма Асфалт бетон градња.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here