Са представљања у Београду поручено: Најбоља забава за Нову годину биће у Херцег Новом

Програм који је планиран у Херцег Новом за новогодишње празнике представљен је данас у ресторану „Три шешира“ на Скадарлији у Београду. Београдска Скадарлија, како је поручено са преса, је мјесто одакле се носе незаборавне успомене те да свака коцка скадарлијске калдрме има своју причу али и да се са херцегновске обале носе лијепе успомене и да ће свакако посебне бити са новогодишњег програма у нашем граду.

Предсједник Oпштине Херцег Нови Стеван Катић је истакао да очекују да ће новогодишњи програм у Херцег Новом бити конкурентан програмима који се организују у осталим градовима на црногорском приморју. Подсјетио је да ће наступити „Бијело дугме“, „Нови фосили“ и Мирослав Илић.

-Надам се да ће то да буде један велики спектакл. Hерцег Нови последњих година није био мјесто гдје су се правили такви спектакли за Нову годину. Ми смо се више фокусирали на „Празник мимозе“, а ове године смо одлучили да додамо један нови садржај, односно да Нова година у Херцег Новом буде конкурентна свим осталим приморским градовима, казао је Катић.

Он је рекао да је поносан што су из ТО и Општине Херцег Нови одлучили да то буду Горан Бреговић, Ален и Тифа, Нови фосили и Мирослав Илић.

-Имамо највећа имена некадашње велике заједничке државе који ће поново наступити у Херцег Новом, граду културе, који је недавно проглашен за један од 10 најбољих приморских градова на свијету, граду који ће 2024. године бити Европски град спорта, казао је Катић.

Ален Исламовић је обећао да ће „Бијело дугме“, које наредне године слави 50 година постојања, у Херцег Новом отпјевати све најбоље од легендарне југословенске групе и да неће гледати колико ће концерт трајати.

-Припремићемо један од најбољих програма и сигурно ће тo бити један од најбољих дочека. Нама је битно да нам испред и поред бине дођу људи који воле „Бијело дугме“, да у Херцег Новом буду баш сви они који воле и „Нове фосиле“ и „Бијело дугме“. Новогодишњи концерт је испланиран још прије шест мјесеци, а дружење тих неколико дана у Херцег Новом сигурно ћемо искористити да се добро дружимо и забављамо. Јако ми је драго што ћемо Нову годину дочекати у Херцег Новом за који ме вежу многе успомене из живота. Толико сам пута пропутовао и у Херцег Новом доживљавао неке ствари које нисам доживљавао на неким другим мјестима.  У поноћ ћу свима пожељети све најљепше у животу, посебно много љубави, јер љубав побјеђује, а то је и порука мог новог сингла „Судњи дан“, поручио је Исламовић.

Сања Долежал, уз коментар да „Нови фосили“ трају 55 година, казала је да ће прославу тог јубилеја започети управо у Херцег Новом и обиљежаваће га читаве 2024. године. Поручила је да ће најбоља журка у Црној Гори за Нову годину бити у Херцег Новом.

-Нама је следећа година јако важна, јер је 55. годишњица постојања групе „Нови фосили“, и улазимо у ту годину на најљепши могући начин – 1. јануара у Херцег Новом. Та ће година нама бити круна, јер, ево сад екскузивно, планирамо следећу годину одрадити и опростити се од наше вјерне публике. Ми смо били ове године на „Празнику мимозе“ и уживали у Херцег Новом, и сигурна сам да ће 1. јануара бити највећи тулум у Црној Гори, поручила је Долежал, и додала да би, да не свирају у новогодишњој ноћи у Задру, сигурно била у првом реду на дочеку у Херцег Новом.

Директорица ТО Херцег Нови Миља Виторовић саопштила је да у нашем граду тренутно борави 20 одсто више гостију него лани у исто вријеме и да су скоро завршене резервације за новогодишње дане. Она је открила и да ће група „Ничим изазван“ наступити у Херцег Новом, што ће засигурно обрадовати млађу публику, као и програм планиран 30. децембра за дјецу свих узраста, и поручила да очекују велики број гостију.

-Ми смо увијек имали јаку зимску сезону када је „Празник мимозе“ у питању, а сада и Нова година, јер заиста су Општина херцег Нови и Туристичка организација спремили спектакуларан музички програм за новогодишње празнике. Започећемо новогодишњу ноћ бендом „Ничим изазван“, затим уз чувено „Бијело дугме“ уз чије хитове смо и ми стасавали, а и ове нове генерације, а одбројаваћемо уз фантастичан ритам оркестра Горана Бреговића, како и доликује најлуђој ноћи. Већ првог јануара забављаћемо се уз највеће хитове „Нових фосила“ и уз Мирослава Илића, а морам нагласити за оне који можда желе да дођу са породицом, са дјецом, да ће најприје 30. децембра бити организован богат програм за дјецу свих узраста, најавила је Виторовић поручивши да са оваквом понудом можемо да парирамо и да будемо конкурентни у региону са оваквом понудом за новогодишње празнике.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here