Рок група „Ватра“ враћена на бис – сјајан концерт на тврђави Форте Маре

Концертом  рок групе “Ватра”, синоћ  је на тврђави Форте Маре, обиљежен Међународног дана младих. Да је публика уживала, потврђују громогласни аплаузи, али и враћање на „бис“.

Фронтмен Иван Дечак казао је да му је велико задовољство и част што први пут наступају у Херцег Новом.

-Презадовољни смо и захвални организаторима што су нас позвали. Ово је прекрасан простор. Прва идеја је да овдје свирамо електрични концерт, међутим када сам видио овај предиван простор мислим да би било светогрђе да нисмо одсвирали акустик концерт који је примјеренији овом простору. Чак су ми и моји из бенда, који ријетко признају да сам у праву, рекли да сам било у праву. Уживао сам, казао је Дечак.

Дечак је казао да је Херцег нови предиван град и додао да би желио видјети и остале просторе

– Свиђају ми се дух и пулс града. Сада је сезона, преко дана је било лудило на плажама, а како је долазила ноћ почеле су пулсирати улице и то се једноставно осјети. Волим ноћни живот и кад људи уживају у сваком дану и тренутку, а то се вечерас десило.

Бенд Ватра постоји већ 24 године, до сада су објавили 10 студијских албума

-Нових пјесама има. Следеће године обиљежавамо 25 година и желимо то прославити не само концертима него и новим албумом, казао је Дечак.

Концерт рок групе Ватра, организовао је Секретаријат за културу и образовање у сарадњи са Херцег фестом, а покровитељ Општина Херцег Нови.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here