Регионална конференција „Жене од утицаја:вријеме је за преокрет“ у Херцег Новом

Регионална конференција жена Западног Балкана, под називом „Жене од утицаја: вријеме је за преокрет“ у организацији Импакт Института, биће одржана од 12. до 14. априла у у хотелу „Лазуре“ у Херцег Новом.

Конференција ће, према најави организатора,  окупити 50 утицајнијих жена из региона.

Оне ће размијенити  пословне идеје и искуства, животне приче али и конкретне начине за унапређење и опоравак бизниса који су у потпуном или дјелимичном власништву жена.

– Ово је право вријеме након пандемије да се окупимо, да направимо неки нови план, да организујемо своје бизнисе, нађемо нове клијенткиње. То нам је циљ да оснажимо себе уз тренинге и да надомјестимо све оно што нам је мањкало у претходном периоду -казала је  Сања Милосављевић, директорка Импакт Института и организаторка конференције.

Сања Милосављевић

Међу најављеним предавачима су међународни Мастер Персолог ГмбХ тренер Драган Савић, докторка психологије, интегрални психотерапеут и тренер фацилитатора Футуринга Вања Бокун Поповић и партнерка ове конференције АЦЦ бизнис тренер акредитован од ИЦФ-а, ПЦМ тренер и „Points of you”  тренер Јелена Вулетић.

Како је казала Милосављевић, жеља је да на овај начин привуку најуспјешније жене региона да упознају Црну Гору и инвестирају у наше компаније или позиционирају своје брендове овдје.

– Жене су свјесније за доношење бољих одлука, било да су пословне или политичке и вријеме је да се оне истакну у Црној Гори. Управо због тога позивамо предузимљиве Црногорке да се придруже, чују савјете и конкретне начине како да дођу до финансирања бизниса. Бићемо им подршка, јер ту смо због њих. Мене су мотивисале жене које вјерују у оно што радим и желим да ову пословну мрежу покреће утицај – казала је  Милосављевић.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here