Расписан Јавни позив за пријаву учесника за спровођење Пописа становништва

Пописна комисија за општину Херцег Нови расписала је  Јавни оглас  за уговорно ангажовање учесника/ца за спровођење Пописа становништва, домаћинстава и станова који ће се одржати од 1. до 15. новембра 2023. године за 20 инструктора и 176 пописивача.  Јавни оглас је отворен 10 дана.

Текст јавног огласа у којем су дефинисани прописи и потребна документација, као и пријава за учеснике у попису могу се преузети са сајта Општине Херцег Нови, затим сајта Управе за статистику www.monstat.org у малој сали Општине, као и у канцеларијама мјесних заједница.

Попуњену пријаву за учеснике/це у попису и комплетну документацију могуће је доставити лично или поштом до 1. октобра текуће године, у затвореној коверти сваког радног дана од 8:00 до 15:00 часова, на адресу Пописне комисије (Општина Херцег Нови, Трг маршала Тита 2 – мала сала Општине).

-У циљу што квалитетнијег спровођења предстојећег Пописа становништва, домаћинстава и станова позивам све заинтересоване грађане Херцег Новог да се пријаве и буду ангажовани током трајања пописа, истакла је Весна Самарџић у име пописне комисије за Општину Херцег Нови.

Детаљи јавног огласа објављени су  на сајту Општине Херцег Нови гдје можете преузети и пријаву.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here