РАДНО ВРИЈЕМЕ СЛУЖБИ И УСТАНОВА ТОКОМ БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА

Поводом  Божићних празника службе и органи управе у Општини Херцег-Нови  неће радити до понедељка, 10. јануара. У комуналним и водоводном предузећу су организована дежурства.

У предузећу Водовод и канализација потрошачи кварове могу пријавити дежурном диспечеру на број: 067-302-301.

Евентуални прекид напајања и квар на дистрибутивној мрежи, за вријеме празника, грађани могу пријавити на дежурни број телефона: 327-326 у Херцег Новом.

У Kомунално-стамбеном биће организована дежурства запослених по секторима за одржавање путева, јавне расвјете и зелених површина, који ће бити у координацији са Службом Kомуналне полиције и инспекцијског надзора и Центром безбједности.  

У предузећу Чистоћа организовали су додатну смјену на чишћењу, сакупљању и одвозу отпада.

Комуналне проблеме грађани могу пријавити посредством Кол центра 19800.

На услузи грађанима, током празника 6.,7. и 8. јануара, је Монтефармова апотека на Топлој, у згради Дома здравља, од 7:00 до 20:00 сати.

БЕСПЛАТАН ПАРКИНГ ТОКОМ  ПРАЗНИКА

Из предузећа „Паркинг сервис Херцег Нови“ д.о.о. обавјештавају грађане да канцеларије друштва неће радити до понедјељка, 10. јануара до 7:00 часова, до када је и бесплатно паркирање на јавним паркиралиштима којим газдују.

Посебна паркиралишта – гараже: Игало, Шквер и Општина ће радити нормално.

ДЕЖУРНЕ ПОШТЕ ТОКОМ ПРАЗНИКА 

Пошта у Игалу радиће 6. јануара од 8:00 до 14:30, а у Херцег Новом 8. јануара, такође од 8 до 14:30.

ТРГОВАЧКИ ЛАНЦИ  НЕРАДНО НА БОЖИЋ И У НЕДЕЉУ

Како сазнајемо у продавницама мјешовите робе, маркетима и тржним центрима, пијацама, потрошачима неће бити на услузи сутра, на Божић, и у недељу која је иначе нерадан дан, док ће у суботу бити на услузи грађанима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here