Рађеновић: „Нећемо насјести на опструкције запослених на трајектној линији Каменари-Лепетане“

Предсједник Одбора директора  Морског добра, Блажо Рађеновић, саопштио је  за портал РТЦГ да су права запослених на трајектној линији Kаменари-Лепетане максимално испуњена, те да ће тако бити и убудуће по свим основима.

Рађеновић је истакао да се компанија ближи другом милиону прихода, а да на евентуалне опструкције нико неће насјести.

Фото: архива / Блажо Рађеновић

Рађеновић је, коментаришући најаве да би трајекти могли остати без посаде, казао да не види сврху стварања вјештачких тензија.

-Наше јавно предузеће се води по високим критеријума рада, дисциплине и одговорности, те ако то неком ствара проблем јер се не уклапа у тај амбијент, не мора бити дио колектива и морам га разочарати да ће тако бити и убудуће. Не видим сврху стварања атмосфере као кад нијесмо имали купљене трајекте и када су се стварале вјештачке тензије из тог периода како би сачувале бизнис кумова, рекао је он.

Поручио је да у „Морском добру“ раде марљиво и да све функционише на високом нивоу.

-Дижемо љествицу сваког дана када је у питању наша пословна политика, како на плажама, привременим објектима, заштићеним подручјима, тако и услуге трајектне линије Kаменари – Лепетане. Све функционише на највишем нивоу и тако мора бити, истиче он.

Додаје да га посебно радује што систем може да функционише и без предсједника одбора директора, директора, али и било ког запосленог.

– Наши запослени су јако одговорни и до сада својим радом и понашањем нису ни једним сегментом показали да су спремни на било коју опструкцију у раду или прекид извршавања радне обавезе, тако да вјерујем да ће то бити случај и убудуће. Ако неко мисли да ће галамом наставити да ствара амбијент нестабилности зарад потреба неких који су прошлост на овој трајектној линији. Вјерујте да ће имати једнак епилог као и та фирма и њен бивши директор, изјавио је Рађеновић за портал РТЦГ.

Подсјећамо, да су запослени јуче у изјави медијима, тражили уговоре о раду на неодређено вријеме, те да постоји постоји могућност да би трајекти могли остати без посаде. Радници кажу да им уговори обећани од првог дана и да страхују да би дио њих од септембра могао да остане без посла.

1 COMMENT

  1. I bla bla truc
    Niste uspeli da ih prevarite da ih kako uvucete u svoje partije te ucenjujete prijemomu stalni radni odnis.
    Momci se organizovali i poijedili vas.
    Sta sad trabunjas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here