Радионица и разговор са писцем Ненадом Гуглом

Тематска радионица „Зашто читати и како читати“ коју ће водити писац Ненад Гугл, биће организована сутра, 22. септембра, у 18:00 часова у великој сали Општине Херцег Нови.

Како обавјештавају из Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег Нови, радионица је намијењена младим људима, али и осталим заинтересованим грађанима. Радионица ће подразумијевати и разговор са писцем на дату тему, а учешће је бесплатно.

Ненад Гугл је професор и писац, познати мотивациони говорник и педагог који настоји да пробуди интересовање младих за књигу и читање. Поборник је модерних технологија у учионицама и један од покретача портала на ком професори организују видео предавања и лекције из школског градива.

У оквиру посјете Ненада Гугла Херцег Новом заказано је и „Вече са Гуглом“, у организацији Јавне установе културе „Херцег-Фест“. У петак 23. септембра у 20:00 часова у Кући нобеловца Ива Андрића биће представљени његови романи „Велелепота секунде“ и „Умро сам у петак“, о којима ће говорити уредник „Бит издаваштва“ Хаџи Душан Милошевић и аутор.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here