Прва утакмица финала плеј офа: Уз публику ка титули

Првенство Црне Горе за одбојкашице улази у завршницу. Сутра вече (субота, 15. април) у Спортском центру Игало игра се прва утакмица финала плеј офа. Ривал неприкосновеном лидеру, екипи “Херцег Нови“, је званични шампион „Галеб“ из Бара.

презне су Новљанке, иако су фаворит, јер су у првенству нису изгубиле ни један сет, а уздају се у свој квалитет и велику и гласну подршку са трибина.

Милорад Kрунић, тренер „Херцег Новог“ пред сутрашњи сусрет посебно је истакао карактер своје екипе која жели да у серији од три утакмице ријеши последњу дилему сезоне – да ли послије Kупа у Херцег Нови стиже и пехар шампиона државе.

-Истина „Галеб“ је наш најјачи наш ривал, али то ништа не мијења у нашем приступу. Важно је да на исти начин одиграмо сваку следећу утакмицу. Размишљамо само о првој утакмици, рекао сам играчицама да наставимо игру из досадашњег дијела првенства и да наставимо до краја! Наравно ништа се не мијења у нашем приступу игри и нашој ријешености – идемо да одиграмо онако како умијемо. Дижемо форму и вјерујем да још нисмо одиграли најбољи меч ове сезоне. Екипе се добро познају и то смањује могућност изненађења. Знамо добре све стране ривала, а и они нас добро познају. Знају се предности, знају се лимити, а ми знамо и шта може да одлучи. По мени, побјеђује екипа која буде смиренија у моментима када се одлучује. Kо се тада снађе- он ће се радовати на крају, сматра Kрунић.

Словеначка репрезентативка Сара Најдич каже да је пред одбојкашицама “Херцег Новог” утакмица одлуке.

-Нема много простора за паметовање, морамо да одиграмо најбоље у сезони. У то не сумњам. Потребна нам је помоћ публике, а биће то прави спектакл, казала је за наш портал Сара Најдич и позвала све љубитеље одбојке да испуне трибине Спортског центра Игала.

Прва утакмица финала плеј офа првенства Црне Горе за одбојкашице почиње сутра у 19:00 сати у Спортском центру Игало.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here