Прослављено 45 година од објаве пјесме „Кога то волим у Херцег Новом“

Група Егзодус синоћњим концертом на Шкверу, прославила је 45 година једне од најљепших пјесама „Кога то волим у Херцег Новом“.

Пјесма „Кога то волим у Херцег Новом“ обиљежила је генерације, казао је члан групе Егзодус Зоро Мартинети и додао да су концертом направили још једно вече за уживање.

-Драго ми је што ова пјесма живи и што је једна од многих пјесама о Херцег Новом која је постала симбол и химна града. Због тога смо много задовољни и пуно нам је срце, казао је Мартинети.

Осврћући се на вријеме када је потписан уговор за снимање пјесме у Југотоновом студију у Кошутњаку,  Зоро је подсјетио на разлике у процесу снимања тада и данас.

-Данас је лако снимити пјесму. Глас може да коригује, да се убацују инструменте и још много тога, а ми смо све то морали да урадимо уживо. Спот који прати ову пјесму емитује се и данас и приказује потпуно другачији Херцег Нови. Нама је срце пуно јер видимо Херцег Нови какав је некада био. Видимо тврђаву Цитаделу у свом пуном сјају, па ево апел и са овог мјеста да дигнемо Цитаделу каква је некада била као у пјесми, наводи Мартинети и открива да је у току снимање нове пјесме.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here