Промоција зимске туристичке понуде Херцег Новог у градовима региона

Представљање Новогодишњег програма

Туристичка организација активно ради на промоцији Новогодишњег програма и Празника мимозе, али се и припрема за сајмове гдје ће представити комплетну зимску понуду.

У наредних 15 дана  имаће промоције у градовима региона, а први пут програм поводом празника биће представљен у Дубровнику, најавио је Милош Ковачевић из Туристичке организације.

-Слиједи један богат период када је у питању промоција програма  Празника мимозе и Нове године. Имамо неколико наступа, односно промоцију зимске сезоне коју организује Национална туристичка организација. Промоција ће бити у Дубровнику 20. новембра , потом у Београду и Новом Саду, и на крају у Сарајаву у 5. децембра.

Како је најавио Ковачевић  учествоваће и на Београдском форуму који организује Туристичка организација Београд и Београдски сајам.

-Имаћемо промотивни пулт и представићемо зимску сезону. Затим слиједи сајам у Крагујевцу од 23. до 25. новембра и Новом Саду од 30. Новембра до 3. децембра. Практично у наредне двије, три недеље много различитих дестинација и прилика да се регион упозна са нашом понудом, казао је Ковачевић.

Подсјећамо, за дочек Нове године у Херцег Новом наступиће Тифа и Ален са оркестром Горана Бреговића и Ничим изазван, а 1. јануара Нови фосили и Мирослав Илић. Празник мимозе отвориће концерт Халида Бешлића, а затворити Прљаво казалиште.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here