Промоција „Празника мимозе“ и зимске понуде на сајму у Крагујевцу

Након успјешног представљања у Београду и Новом Саду, промоција туристичке понуде нашег града, настављена је на 13. Међународном сајму туризма и сеоског туризма који,под слоганом „Изабери своје путовање“, сутра завршава у Крагујевцу.

Обједињену понуду за зиму, туристичке потенцијале, атракције и програме путовања, представља  преко 50 излагача, углавном локалних туристичких организација из Србије, али и из Црне Горе, Босне и Херцеговине и Македоније. На сајму учествују туристичке агенције, хотелијери, бањска лечилишта, сеоска домаћинства, винарије и дестилерије.

Туристичка организација Херцег Нови, које је недавно освојила шампионски пехар на новосадском сајму, на тродневној манифестацији у Крагујевцу представља зимску понуду Херцег Новог, са акцентом на предстојећем „Празнику мимозе“, казала је за РТХН Тања Мркаић из ТО ХН.

-Бројним посјетиоцима сајма у Крагујевцу, од јуче представљамо понуду за новогодишње празнике и, наравно, 54. „Празник мимозе“ који ће у нашем граду трајати од 17. фебруара до 4. марта. Највећу туристичку манифестацију у Црној Гори отвориће 18. фебруара Марија Шерифовић, а затворити Тони Цетински, и вјерујемо да ће концерти највећих регионалних музичких звијезда привући велики број поосјетилаца у Херцег Нови. На заједничком штанду четири локалне туристичке организације, представљамо и понуду туристичког комплекса „Портонови“ и Хотела и марине „Лазуре“ , као и наш традиционални промотивни материјал: Гастро, Град културе и Град фестивала. На сајму су, кроз промо материјал присутни хотели „Плеј“, „АЦД“, „Азуро“ из Бијеле, „Парк“ и „Кумбор“ компаније „Царине“, затим Институт „Др Симо Милошевић“ Игало као и Агенција за развој и заштиту Орјена, казала је Мркаић.

На сајму у Крагујевцу је организован богат програм; стручна предавања за излагаче, промоције и пратећи забавни садржаји за посетиоце, а у суботу, 26. новембра, у 12:00 сати биће додељене награде најбољим излагачима за најуспешнију промоцију, најуређенији излагачки простор и најбољи промотивни материјал.

Следећа промоција предстојећег „Празника мимозе“ планирана је 30. новембра у Сарајеву.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here