Промоција пјесама Марка Милошевића сутра у Дворани Парк

Љетњи књижевни програми који ће се низати у Дворани Парк и у Кући Ива Андрића почеће сутра, 10. јуна у 20 сати, промоцијом пјесaма Марка Милошевића.

Познати пјесник Марко Милошевић има разна гостовања у региону, а овај програм према ријечима уреднице у Херцег фесту Дијане Кривокапић планирали су уназад неколико мјесеци.

-Овај програм је насловљен „Љубав стихови и пјесме“. Ауторско вече биће организовано са пјесником и глумцем Борисом Пинговићем, који је у региону познат под називом „Стиховање“. Према интересовању публике и осјећају који смо ми имали у Херцег фесту жеља је била да организујемо ово вече прије неколико мјесеци за Осми март као поклон Дану жена, подјестила је Кривокапић.

Наредни програм биће поводом отварања баште Куће нобеловца Ива Андрића.

-За отварање 17. јуна припремили смо музичко поетско вече „Што те нeма“, наступиће наши суграђани Дејан Ђоновић и Ђуро Познановић, казала је Кривокапић.

У оквиру програмске едиције Новски вал биће представљено друго допуњено издање „Паластуриних картолина“ Милана Миша Брајевића у издању ЈУК Херцег фест.

-У овој књизи Милан Мишо Брајевић на најљепши начин прича о свом граду, животу у њему,личностима, ориђиналима. Промоција ће бити организована у башти Нобеловца 20. јуна, а уз аутора говориће новинарка Витка Вујновић и Боро Мрачевић, најавила је Кривокапић.

До краја мјесеца биће организована још два програма у башти Куће Ива Андрића.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here