ПРОМО ВИДЕО: „HERCEG NOVI CYCLING EXPERIENCE“

Пројекат под називом „Бициклистичке руте за унапређење природне и културне баштине Херцеговине и Црне Горе – Cycling Rural” реализује се у оквиру другог позива Програма прекограничне сарадње Босна и Херцеговина – Црна Гора 2014-2020. започет је 1. октобра 2019. године, а имплементација ће трајати 24 мјесеца.

Како је саопштено из ТО Херцег Нови, укупна вриједност пројекта износи 495.000€, од чега Европска унија финансира 400.000€.

Партнери пројекта су Уред Владе Жупаније Западнохерцеговачке за еуропске интеграције као носилац пројекта, градови Широки Бријег и Љубушки, опћине Посушје и Груде, те Туристичка организација Херцег Нови (ЦГ).

Европска унија финансира овај пројекат како би унаприједила квалитет и диверзификацију туристичког производа, као и развој и промоцију бициклистичке, али и осталих понуда на отвореном у руралним подручјима прекограничних регија Црне Горе и Босне и Херцеговине. Пројекат ће резултирати стварањем новог и атрактивнијег туристичке производа под брeндом „Cycling Rural“, који ће бити укључен у понуду обје земље као и цјелокупног Јадранскога залеђа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here