Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано. Ујутру или пријеподне мјестимично умјерен до јак сјеверни и сјевероисточни вјетар. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 18 степени.

СТРУЈА

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом данас ће бити Камено од 09 до 12, Баошићи од 09:30 до 13. и Ђеновићи од 13 до 16:30 сати, најавили су из Црногорског електродистрибутивног система.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње.  У Херцег Нови овога јутра стигли су Божур и Трансјуг из Београда и Јадранекспрес из Суботице. У наставку јутра очекују се доласиц Ленса из Новог Сада, Ројал травела из Ниша, Јадранлајна из Крагујевца, Блу лајна, Југопревоза Гацко из Требиња и Ројал Травела из Ниша.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је у 7 кренуо за Београд, Центротранс за Сарајево полази у 8:35, за Дубровник Божур у 9:30, а Јадран експрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. У послијеподневним и вечерњим терминима предвиђени су поласци превозника за градове у Србији.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирана су три лета за Београд у 8:45, 10:25 и 15:05 као и један за Истанбул у 12:50 сати.

Са подгоричког аеродрома за главни град Србије данас пет летова, у 07:30, 08:00, 15:15 и 18:30 и 19:05, три за Истанбул, као и летови за Цирих, Беч, Атину и Лондон.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има доволњо.

Детаљније информације о реду вожње и кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АМСЦГ

У већем дијелу земље овога јутра саобраћај се одвија по сувим коловозима и углавном уз добру видљивост. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Због многобројних радова из Ауто мото савеза скрећу пажњу на промјењен режим вожње и поштовање саобраћајне сигнализације, али и савјетују опрезну вожњу и поштовање саобраћајних прописа, нарочито ограничење брзине.

На дионицама гдје се изводе радови обавезно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а пет лакше повреде.

Прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво, а ми вам желимо срећан пут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here