Прољеће 2024: Сервисне информације

Током јутра или пријеподнева промјењиво облачно, понегдје киша или пљусак и грмљавина, првенствено у западном дијелу земље, а у другом дијелу дана претежно сунчано, понегдје уз малу до умјерену облачност. Вјетар мјестимично умјерен до појачан, на ударе понегдје јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 23 до 33 степена.

АУТО МОТО САВЕЗ

У већем дијелу земље собраћа се одвија по сувим коловозима, и умјереног је, а током дана и појачаног интензитета у градским срединама. У зонама извођења радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе саобраћаја. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима и стању на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, три особе су задобиле теже, а 14 особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 20 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, следећи је у 19.30,а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 21.50. По два лета су за Беч, Истанбул и за Лондон, а остали су за: Вроцлав, Љубљану, Измир, Рим, Дизелдорф, Брисел, Варшаву, Анкару и за Манчестер. Из Тивта данас 22 лета, а пет их је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 17.10, а “Аir Serbia” у 11.55, 15.20 и у 18.40. Три лета су за Лондон, по два за Баку, Тел Авив и за Истанбул, а остали су за: Јереван, Измир, Беч, Ерфут, Манчестер, Виљнус, Брисел и за Таљин.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 35 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9.00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стгли “Божур” са Пала и из Београда и “Гага” из Чачка, а следеће очекују: “Трансјуг” из Београда, “Ленс” из Новог Сада, “Royal” из Ниша, “Јадран лине” из Крагујевца, “Блуе лине” и “Јадран експрес”  из Суботице и “Роyал” из Београда. У 7.00 је кренуо “Озлем” за Београд, у 8.10 ће “Croatia” за Сплит, 8.35 “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур” и “Blue line” за Дубровник, у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник и у 12.10 “Југопревоз” за Требиње. Нова линија од данас је „R-line“ за Будву сваке вечери у 19.55.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here