Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу, ујутру понегдје по котлинама магла, а у поподневним сатима слаб до умјерен развој облачности и могућност за краткотрајни изоловани пљусак. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 25 до 34 степена.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по сувим коловозима, и умјереног је, а током дана и појачаног интензитета у градским срединама. У зонама извођења радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе саобраћаја. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима и стању на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 22  саобраћајне незгоде у којима су двије особе задобиле теже, а три особе лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице су данас планирана 24 лета, а четири су за Београд. Једини „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 21.50. Три лета су за Истанбул, по два за Беч, Париз и за Варшаву, а остали су за: Меминген, Нант, Гдањск, Алмати, Будимпешту, Лион, Родец, Атину, Загреб, Краков, Милано и за Лондон. Из Тивта данас 16 летова, а пет их је за Београд; “Аir Montenegro” у 17.10, а “Аir Serbia” у 8.40, 11.50, 15.20 и у 18.40. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Љубљану, Берлин, Хелсинки, Јереван, Мец, Минхен, Беч, Луксембуег и за Ригу.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 35 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.00 сати Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стгли “Божур” са Пала и из Београда и “Гага” из Чачка, а следеће очекују: “Канис” из Лесковца, “Божур” из Скопља, “Ленс” из Новог Сада, “Трансјуг” из Београда, “Royal” из Ниша, “Jadran line” из Крагујевца, “Blue line” и “Јадран експрес”  из Суботице, “Royal“ из Београда, “Лалатовић” из Сарајева, “Озлем” из Београда и “Royal” из Сплита. У 7.00 је кренуо “Озлем” за Београд, у 8.10 ће “Croatia“ за Сплит, 8.35 “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур” и “Blue line” за Дубровник, у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник и у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here