Прољеће 2024: Сервисне информације

На југу мало до умјерено облачно, пријеподне дужи сунчани интервали, а у поподневним сатима локално уз слабу кишу или краткотрајни пљусак са грмљавином. На сјеверу умјерено до поптуно облачно, понегдје слаба киша, у поподневним сатима мала могућност за краткотрајни пљусак, крајем дана или увече дјелимично разведравање. Вјетар сјеверних смјерова, мјестимично умјерен до појачан. Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 27 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће од 8.00 до 14.00 сати остати потрошачи на подручју око кружног тока у Мељинама, а од 8.00 до 15.00 сати подручје око базена и Дјечјег одјељења Института у Игалу.

ТРЕТМАН КОМАРАЦА

Из Секретаријата за екологију и енергетску ефикасност, обавјештавају грађане, да ће данас биолошким ларвицидом спровести трећи ларвицидни третман комараца на подручјима као што су баре, канали, отворени водотоци, градска гробља и септичке јаме. Апелују на власнике кућних љубимаца да у овом периоду, сходно Одлуци о условима и начину држања кућних љубимаца и начину поступања са напуштеним и изгубљеним кућним љубимцима, поведу рачуна о безбиједности својих љубимаца.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Данас на главну станицу редом вожње стижу Банбус из Београда, Озлем из Лесковца, затим Блу лајн из Новог Сада, Ленс и Божур из Суботице, Јадран експрес и Ласта из Београда и Ниш екпрес из Ниша. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Повећана је фреквенција саобраћаја на црногорским аеродромима. Нема кашњења у доласцима ни у поласцима на оба аеродрома.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекују повољни услови за вожњу. Додатна пажња се препоручује на дионицама које пролазе кроз усјеке као и на путевима гдје је због радова измијењен режим вожње.

На магистралним путевима М-1 Херцег Нови-Котор, Бар-Улцињ и М-10 Цетиње-Будва, саобраћаће се једносмјерно од 07.00 до 19.00 сати, до 25. маја због асфалтерских радова.

Ауто мото савез пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањање мањих кварова и најмање једног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here