Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјењиво облачно са дужим сунчаним интервалима. На сјеверу, ујутру, по котлинама магла, а током поподнева понегдје могућа краткотрајно киша. Вјетар слаб до умјерен, у сјеверним предјелима и на приморју повремено појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 15 до 25 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима, и уз мјестимично смањену видљивост. Дуж клисура и усјека могућа је појава ситнијих одрона. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 23 саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила теже, а три особе лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планиранo 20 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 22.05. По два лета су за Беч, Истанбул и за Варшаву, а остали су за: Меминген, Нант, Загреб, Будимпешту, Краков, Париз, Милано, Гдањск и за Атину. Из Тивта данас 10 летова, а четири су за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 17.10, а “Аir Serbia” у 11.50 и у 15.20. Остали летови су за: Луксембург, Тел Авив, Истанбул, Ригу, Париз и за Берлин.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни око сат и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8.22. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

AУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Божур” и “Транс-југ” из Београда, а за њима ће: “Blue line” и “Јадран експрес” из Суботице, “Royal travel” из Београда, “Lalatović travel” из Сарајева и “Божур” из Дубровника. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here